Autopot
Referentie : 072-073-009

AQUAValve automatische pomp voor AutoPot, zonder elektriciteit

AQUAValve automatische pomp voor AutoPot, zonder elektriciteit
€ 15 (incl. btw)
Op voorraad
Gratis levering vanaf € 89 van aankopen in Nederland
Inbegrepen in directe kortingen en loyaliteit
> Meer info hier
-20% € 12
-15% € 12,75
-10% € 13,50
-7.5% € 13,88
-5% € 14,25

Productdetails

Klep voor het regelen van het debiet van de irrigatie van de voedingsoplossing.

Voor systeem Autopot.

Het AQUA-ventiel

Het AQUAvalve is een eenvoudig maar opmerkelijk efficiënt besproeiingsapparaat. Het AQUA-ventiel is het belangrijkste onderdeel van het irrigatiesysteem Autopoter moet echter voorzichtig mee worden omgegaan en bepaalde gebruiksaanwijzingen moeten worden opgevolgd.

Als u de AQUAvalve schoon houdt en de bak vrij van verstoppingen en bodemdeeltjes, zal de AQUAvalve u helpen uw planten jarenlang te bewateren en te voeden.

autopot - aquavalve

autopot - aquavalve

1. Hoe werkt het AQUA-ventiel?

Het AQUA-ventiel wordt bij alle AutoPot-systemen meegeleverd. Zodra het AQUAvalve op zijn tank is aangesloten, regelt het de watertoevoer naar de planten, zonder dat pompen, waterleidingen onder druk, elektriciteit of tijdschakelaars nodig zijn.

Eenmaal aangesloten op het reservoir zal het AQUA-ventiel openen en het water in de bak laten stromen tot het vooraf bepaalde niveau van 20 mm. Wanneer het niveau is bereikt, zal het AQUA-ventiel automatisch sluiten en voorkomen dat het water de bak verder vult tot al het water door de planten is verbruikt.

Wanneer al het water door de planten is verbruikt en de bak leeg is, gaat het AQUA-ventiel weer open en laat het water de bak vullen. Naarmate de planten groeien en afhankelijk van de klimatologische omstandigheden, zal het AQUA-ventiel vaker openen en sluiten naargelang van de behoeften van de planten.

Door de tray te vullen en volledig te laten uitlekken alvorens hem opnieuw te vullen, biedt de AQUAValve uw planten een nat-droogcyclus die de zuurstofvoorziening voor de wortels maximaliseert. Bij AutoPot noemen we deze technologie PCI (Plant Controlled Irrigation)

2. Het AQUAvalve werkt in 4 stappen:

Technisch papier

  • Marque
  • Nos emballages et produits peuvent faire l’objet d’une consigne de tri

Community-recensies