Aptus
Referentie : 079-207-001

APTUS startbooster 100ml , engrais azote 5.0.0 effet starter

Ontdek de Startbooster van aptus tegen de beste prijs op de markt, vind het hele assortiment bij culture indoor uw online growshop sinds 2002.

APTUS startbooster 100ml , engrais azote 5.0.0 effet starter
€ 18 (incl. btw)

(€ 180 L)

Op voorraad
Gratis levering vanaf € 89 van aankopen in Nederland
Inbegrepen in directe kortingen en loyaliteit
> Meer info hier
-20% € 14,40
-15% € 15,30
-10% € 16,20
-7.5% € 16,65
-5% € 17,10

Productdetails

Aptus Startbooster - NPK 5-0-0

Startbooster is een sterk geconcentreerde wortel- en groeistimulator. Startbooster bevat een mengsel van volledig organische actieve bestanddelen die de ontwikkeling van het wortelstelsel stimuleren en het groeiproces versnellen.

Startbooster stimuleert de ontwikkeling van het wortel- en haarstelsel en heeft een sterk bodemverbeterend effect, wat het microleven ten goede komt. De hoge concentratie en de lage doses die nodig zijn, maken Startbooster tot een economisch product. De cocktail van verschillende actieve ingrediënten maakt Startbooster tot de krachtigste wortel- en groeistimulator op de markt.

Voordelen :

  • Krachtigste en voordeligste wortel- en groeistimulator dankzij hoge concentratie
  • Synergetische cocktail van verschillende actieve bestanddelen voor een snellere ontwikkeling van het wortelstelsel en de beharing van de stengels en het plantweefsel.
  • Stengels twee keer zo groot!

Tips & Tricks :

Voeg Startbooster toe na het meten van de EC. Dompel de wortels voor het planten in een mengsel van 10 ml Startbooster per liter (1:100). Startbooster is de enige wortel- en groeistimulator die nuttige bacteriën bevat. Startbooster is 100% biologisch. Het gebruik van Startbooster kan afzettingen in de tank veroorzaken. Daarom wordt aanbevolen de tank ten minste eenmaal per week te reinigen. Gebruik altijd System-Clean wanneer Startbooster wordt toegepast in irrigatiesystemen

Samenstelling:

Startbooster bevat de volgende wortel- en groeistimulerende ingrediënten: Nuttige bacteriën Humuszuren Aminozuren Fulvinezuren Organische stikstof Startbooster is het enige product op de markt dat nuttige bacteriën bevat. Deze bacteriën beschermen het wortelsysteem en produceren groeibevorderende hormonen. Het is de combinatie van verschillende actieve ingrediënten die Startbooster tot het meest doeltreffende product in zijn klasse maakt.

Toepassing en dosering:

Voeg Startbooster toe aan NPK-meststof. Op voorbemeste grond kan Startbooster zonder extra groeimeststof worden gebruikt. Het gebruik van Startbooster verkort de voorgroeifase. Gebruik Startbooster tijdens de voorgroeiperiode en de eerste week van de bloei. Voeg 25 ml toe aan 100 liter water nadat de NPK-voedingsstoffen zijn toegevoegd en de EC is gemeten. Startbooster is 100% biologisch.

Gebruik biologische producten met zorg in druppelsystemen, omdat het risico bestaat dat ze verstopt raken. Gebruik altijd System-Clean wanneer u Startbooster toepast in druppelsystemen.

Technisch papier

  • Aanbevolen gebruik
    Wortelstimulator, Groeistimulator
  • Verpakking
    100 ml
  • Type product
    Minéral
  • Toepassing
    Hydrocultuur, Aarde, Coco, Steenwol
  • Type meststof
    Biologisch
  • Marque
  • Nos emballages et produits peuvent faire l’objet d’une consigne de tri

Community-recensies